Zilele Academice Timisene 2019

Academie » Identitate » Zilele Academice Timisene » Zilele Academice Timisene 2019

Zilele Academice Timișene – Ediția a XVI-a, 2019

 

Potrivit tradiției, în cea de a doua jumătate a lunii mai, bienal, Filiala Timișoara a Academiei Romane organizează, colaborând și  implicând mediul academic, cultural și științific din arealul timișean “Zilele Academice Timișene”.
Anul acesta, conferința inaugurală, cu tema «Învățământul academic românesc la începutul secolului XXI. Realități și perspective» va avea loc in data de 16 mai, cu începere de la orele 9.00, în Aula Filialei.

Programul detaliat al manifestării poate fi accesat urmărind  link-urile Invitatie și program ZAT 2019, respectiv Program ZAT 2019.

Informații despre alte manifestări științifice și culturale în cadrul ZAT 2019, care se organizează cu implicarea directă a Filialei Timișoara a Academiei Române, în organizarea centrelor și/sau institutelor de cercetare pot fi accesate prin intermediul link-ului Manifestari stiintifice ZAT 2019.

Informații despre manifestările organizate în perioada ZAT 2019 ( mai – iunie – iulie) de către universitățile din arealul timișean, de către Institutele culturale sau de cercetare, de către filialele academiilor de ramură, se pot accesa de pe site-urile acestora.